Hej! za sodelovanje mi pošlji sporočilo!


V kolikor te zanima le ali sem na določen termin prost, ali fotografiram tudi kužke, če se pripeljem fotografirat na drugi konec države / sveta ali pa imaš zares eksotično vprašanje - pošlji mi sporočilo in odgovoril ti bom takoj, ko bom lahko.


info@matjazocko.com

+386 41 886242

pogosto zastavljena vprašanja

Kako rezerviram termin poročnega fotografiranja?

Ko imamo datum in potrdim, da sem prost, se dogovorimo za sestanek (v živo ali preko spleta). Če se ujamemo, plačata avans, sestavim pogodbo in postanem vajin poročni fotograf! Yay! ;)

Koliko fotografij dobiva? (poročna fotografija)

Števila fotografij ne omejujem s številko, se jih pa na 10+ urnih porokah lahko nabere med 800 - 1200). Seveda je vse odvisno od poteka dneva, programa, števila svatov, dolžine poročnega fotografiranja itd. Vse oddane fotografije so obdelane in v polni velikosti.

Ali fotografiraš izven meja Slovenije?

Seveda, absolutno... Svet je prelep, da bi se osredotočil samo na našo, sicer prekrasno, deželico.

Ali poroke fotografiraš sam?

Na večini porok sva prisotna dva fotografa, ki zgodbo gradiva iz dveh različnih perspektiv, podobno kot pri filmu. Hkrati sva en drugemu rezerva (če se mi med obredom pred objektiv postavi stric Štefko, če mi ljubosumna družica razbije fotoaparat itd.). Prisežem, da sva diskretna, tiha kot miški in da se naju komaj opazi... ;)

V kolikšnem času prejmemo fotografije?

V primerih, ko se mudi (npr. za potrebe PR), sem navajen fotografije obdelati in oddati takoj, na licu mesta. Pri studijskem delu oz. na terenu je vedno možen sproten predogled materiala na računalniku. Običajno pa so fotografije obdelane in retuširane tekom naslednjega delovnega dne.

Poročne fotografije oddam najkasneje tri tedne po poroki.